Blogg

Text

17/5

i påskas flyttade vår älskade Doris till en familj i Stockholm. Kändes svårt att besluta detta men efter sitt snitt ville jag inte att hon skulle gå mer i avel. Och Doris trivs så bra i sitt nya hem och det värmer gott i mitt hjärta❤️ Allt för Doris. Även Fiffi har fått ett nytt hem. Hon flyttar bara 4 mil bort och lagom långt då jag ska låna henne för några utställningar och senare valpkullar. Hon har även hunnit bo in sig och trivs hos sin nya matte och husse.

Gizmo växer så det knakar! 4 månader och 3 kg tung! Långa ben och tunn päls. Ja, inte den snyggaste åldern... Men oj vad han är glad och leksen! Och vad han hoppar och klättrar. Denne kille är inte still så länge. Pust!

Vi fyrbenta har varit på Gran Canaria en vecka. Då fick våra stackars vänner o släktingar passa våra hundar och katter. Inte lätt att åka iväg och få ihop hund- och kattvakter. Men vi åker inte så ofta iväg. 

Vi har varit iväg ett par turer med husbilen. Då har hundarna varit med. Dom älskar det. 

Vi har hunnit med några utställningar oxå. Gizmo behöver mer träning men lyckats ändå bli Bir valp två gånger. Fiffi har placerat sig etta och tvåa i öppen klass och Harry har blivit Bir veteran några gånger. Han har även träffat en liten dam så om en månad blir han ev pappa igen! 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.06 | 19:35

Du kan nå mig på 0706061050 så kan jag berätta mer om mig själv :)

...
11.06 | 19:31

Lös då och blev påkörd. Fast jag sa till henne o inte ha henne okopplad
Hon har inte ens bett om ursäkt eller ngt. Så jag söker en ny valp kan erbjuda ett bra

...
11.06 | 19:29

Jag jobbar på ett hunddagis då jag kan ta med mig den till jobbet. Hade en pomerianan men gick bort för en månad sen då det var min kompis fel som hade henne

...
11.06 | 19:27

Jag heter Jenny Larsson och är 27 år. Bor i Helsingborg. Jag hade velat bli fodervärd om det är möjligt? Mvh jenny

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS