Blogg

 

Vi har haft en skön semester! Vi har gjort en del utflykter, både med och utan hundar. Vi har varit i Värmland några dagar och ställde ut hundar i två dagar. Det gick bra med Harry som blev Bir-veteran och 4:e bästa hane. Vi campade några nätter vid Vänden och fick se fantastiska solnedgångar. 

Vi har även varit en helg i Ronneby. Där gick det bra med alla 4 hundar som ställdes ut. Gizmo blev Birvalp och gick så fint i ringen med svansen på plats.😊 Enzo (med flera pälslösa fläckar) blev 2:a bästa hane med cert! Och Harry blev Bim-veteran! På söndagen ställde jag Leo. Han blev 4:e bästa hane med reserv-cert! En riktig lyckad helg! 

Nu ser vi framåt kommande utställningar och flera blir inofficiella för träning för Gizmo. Han börjar släppa loss lite nu och inte tycka att det är så hemskt😂

 Mitt i semestern😀 Det har varit en varm vecka! Zafira har höglöpt så vi har mest hållit oss hemma. Lite dagsutflykter bara. Gizmo och Enzo fick följa med till Röstånga marknad. Sen åkte vi till en liten sjö intill som var jättemysig! Fick tvivla vovvarna att bada tassarna så dom blev svalkade i värmen. Vi har även varit en tur i svampskogen. Hittade bara lite kantareller men massor av fästingar! Tvi! 

Förra veckan var vi några dagar i Skummeslöv. Då blir det många härliga promenader och gott grillat på kvällarna. Hundarna sov så gott på natten. 😊

Till helgen ska vi till Värmland. Det blir lite semester och lite hundutställning. Leo, Gizmo, Enzo och Harry ska ställas ut. Emir och Zafira får heja på! 

Nu väntar vi på att Fiffi ska löpa så vi vi får valpar till hösten😊

17/5

i påskas flyttade vår älskade Doris till en familj i Stockholm. Kändes svårt att besluta detta men efter sitt snitt ville jag inte att hon skulle gå mer i avel. Och Doris trivs så bra i sitt nya hem och det värmer gott i mitt hjärta❤️ Allt för Doris. Även Fiffi har fått ett nytt hem. Hon flyttar bara 4 mil bort och lagom långt då jag ska låna henne för några utställningar och senare valpkullar. Hon har även hunnit bo in sig och trivs hos sin nya matte och husse.

Gizmo växer så det knakar! 4 månader och 3 kg tung! Långa ben och tunn päls. Ja, inte den snyggaste åldern... Men oj vad han är glad och leksen! Och vad han hoppar och klättrar. Denne kille är inte still så länge. Pust!

Vi fyrbenta har varit på Gran Canaria en vecka. Då fick våra stackars vänner o släktingar passa våra hundar och katter. Inte lätt att åka iväg och få ihop hund- och kattvakter. Men vi åker inte så ofta iväg. 

Vi har varit iväg ett par turer med husbilen. Då har hundarna varit med. Dom älskar det. 

Vi har hunnit med några utställningar oxå. Gizmo behöver mer träning men lyckats ändå bli Bir valp två gånger. Fiffi har placerat sig etta och tvåa i öppen klass och Harry har blivit Bir veteran några gånger. Han har även träffat en liten dam så om en månad blir han ev pappa igen! 

 

3/1 2016 

Nytt år och nya förväntningar! 

På julafton fick Doris valpar! Tyvärr blev det snitt och endast en kille överlevde. 

Så honom ska vi behålla tillsvidare. Just nu ser han väldigt fin ut.  

Man kan följa honom på "Valpkullar" och G-kullen.😊

Senaste kommentarer

24.03 | 10:03

HEJ! Jag är intresserad av en tikvalp. Finns det någon kvar? 0709450966 MVH Vivi

...
21.03 | 21:15

Hej!
Jag är intresserad av dina valpar/tikar.
Är de fortfarande aktuellt till försäljning?
0736332712
Med vänlig hälsning,
Nadia

...
21.03 | 19:46

Hej!
Jag undrar om tikerna är kvar?
Med vänlig hälsning,
Nadia

...
21.03 | 19:38

Har du valparna kvar?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS