Johlinette´s kennel

Blogg

Ser att det är väldigt länge sedan jag skrev. Utställningssäsongen har pågått för fullt. Vi har ställt lilla Wilma med blandade resultat. Wilma är en bestämd dam och har hon bestämt sig att inte visa sig så berättar hon gärna det med att protestera och morra lite. Då blir resultaten Vg. Hm... Men annars har det blivit excellent! Hittills har hon blivit Bis valp, fått 2 reserv-cert och ett danskt junior cert. Även craft kvalificerad! Inte dåligt! Hon har tiden framför sig och är ännu junior. Ivanhoe har bara börjat i juniorklassen och inte hunnit ställas ut så mycket än. 

Enzo har tyvärr varit svårt sjuk och nu fått diagnos kronisk pankreatit. Han har ändå lyckats i sommar med att bli Bir veteran några gånger, även i Danmark. Där har han även tagit ett cert och 2 veteran cert! Hoppas att han kan ta ett till så han blir dansk veteran champion. 

Och så har Ivanhoe och jag tävlat Biathlon. Det är ett hinderlopp med förare och hund. Det var riktigt kul och väldigt annorlunda. Vi blev väldigt blöta och smutsiga! Hi, hi! 

30. okt, 2018

0

Senaste kommentarer

24.03 | 09:03

HEJ! Jag är intresserad av en tikvalp. Finns det någon kvar? 0709450966...

21.03 | 20:15

Hej! Jag är intresserad av dina valpar/tikar. Är de fortfarande aktuell...

21.03 | 18:46

Hej! Jag undrar om tikerna är kvar? Med vänlig hälsning, Nadia

21.03 | 18:38

Har du valparna kvar?